Sol och akuten ❣️

Vilken underbar måndag, solen ☀️ var framme, så otroligt varmt och skönt, jag älskar ju solen och älskar värme, Tom är tvärtom inte riktigt så glad som jag precis. 
Jag hade tidigt på morgonen redan bestämt mig för att jag ville gå till Jysk, jag ville kolla om de hade någon tvätt säck till vårt badrum hittade en för 50kr det räckte gott och väl för oss, plus den var i ljusgrå så passa in bra i vårt badrum. 

När vi kommit hem igen från Jysk och varit hemma ett tag så började tjatet om jag var hungrig, om vi snart kunde äta något tillsammans, så tillsist så gick vi till pizzerian och åt varsin pizza och Evelyn sov hela tiden, hon är så otroligt duktig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tack älskling för en mycket mysig mat dejt ❤️

Väl hemma igen efter pizzan så ville Tom vi skulle gå till badet så Hardy och Li kunde bada lite, var så otroligt fint väder ju även på kvällen, sagt och gjort vi packa ner allting vi skulle ha med oss sedan började vi gå, jag hade rättså ont överallt med tanke på hur mycket vi redan hade gått, men vi kom fram till badet. 

(null)

(null)

(null)

Kommer jag någonsin vilja flytta härifrån ? 

(null)

(null)

Så duktiga båda hundarna var på att simma wow 🤩 det trodde jag aldrig. 

(null)

Min älskade Hardy ❤️🐶 Min fina hund 🐶 ❤️

När vi väl kom hem så kan jag säga att jag somnade otroligt gott, var så otroligt trött men mest slut i kroppen så somnade med ett leende på läpparna efter denna dagen med mina älsklingar ❤️❤️❤️

I går tisdag så var det också fint väder solen var framme, varmt och skönt då med. 
Bara från ingenstans när jag vaknade på morgonen så var mitt ben rött och varmt, väldigt svullet med så ringde till läkaren fick tid 13.30 när jag väl var där så fick jag ta prover, men slutade med en remiss till akuten i Ängelholm mina älsklingar åkte med sedan åkte de hem igen, första gången Evelyn var med sin pappa själv, men det gick bra trodde inget annat i heller, bästa pappan ❤️
På akuten kunde de inte säga så mycket men de tog prover och allting var bra förutom dåligt blodvärde men inget ovanligt ju, slutade med att jag fick en tid till i dag kl 10.30 för att göra en ultraljudsundersökning för att just se om de kan utesluta propp i benet eller blödning. 

(null)

På vårdcentralen heja de också på Sverige 🇸🇪 

(null)

(null)

(null)

(null)

På akuten i går i Ängelholm 🏥 

(null)

Väl hemma igen så mötes jag av mina älsklingar, jag var en aningen trött, helt slut, har sovit som en stock i natt precis som Evelyn gjort, enda tills i morse kl 05.45 så jag har sovit hela natten, så skönt kände mig ändå inte utvilad i morse är så trött numera. 

Har trots detta haft fantastiska dagar ❣️
(null)

(null)

(null)

Denna underbara tjejen förgyller våran vardag så otroligt mycket med så mycket kärlek alltid, vi är så lyckliga som har dig i våra liv Evelyn ❣️

Ha en fin dag ! 

Emma Andersson

Välkommen till min blogg!

RSS 2.0