Dåligt mående, lycka, paus


Ser jag inte bloggat sedan den 26 april, det har helt enkelt inte gått att blogga, mitt mående har helt enkelt tagit över, tyvärr, och jag känner väl fortfarande likadant men tänkte alla fall skriva några få rader. 
Just nu händer där alldeles för mycket saker hela tiden i mitt liv, helt enkelt för mycket folk som vill förstöra, som inte vill jag och Richard ska vara tillsammans och det känns lika nervöst varje dag om där ska komma något nytt, både jag och Richard går på helspänn hela tiden och undrar när nästa sak ska komma, vi har båda sagt att vi inte riktigt vet hur mycket mera vi orkar gå igenom. 

(null)

(null)

Vissa saker kan man som sagt inte styra över fast man vill, man vill inte någon ska behöva gå igenom allt detta som jag / vi gör nu, men än så länge är vi fortfarande tillsammans och kämpar för våran familj fast det är tufft. 

Hela denna veckan har jag legat antingen i sängen eller soffan, sovit, vilat och surfat, kollat på serier, så skönt och så välbehövligt, som sagt jag märker ingen skillnad på min nya medicin mer än att jag tåler denna och det är positivt men inget annat. 😢
Jag vet ärligt talat inte när jag kommer bli bra, det kan ta 1 månad, kan ta 4 månader, 6 månader eller upp till 1 år, det är så olika för alla, när läkaren sa det i går i telefonen då brast det, jag orkar inte må så här dåligt, vill bara må bra, känna mig glad och lycklig. 

(null)

Mina vardagar hemma ser ut precis som innan, går upp 05.00 med älskling och lopporna, fixar lite tsm med älskling, vinkar och pussar de hej då för dagen, jag går direkt och lägger mig, sover igen, så ser varje dag ut. 

(null)


Men en helt annan underbar, lycklig sak som hänt är att jag blivit ❤️ F A S T E R ❤️ lördagen den 25 april föddes världens finaste prins, han är så perfekt, så fin, så älskad, 
så söt, han är helt enkelt den bästa, jag kan säga att det har gjort mig glad, känns som om det hjälpt mig en hel del, så det känns skönt. 

(null)

(null)

Jag har inte frågat min bror eller Jenny om att lägga ut bilder på prinsen här, därav det bara blev en fot bild, men jag vill spara min älskade gosse att hamna här, jag har som sagt lagt ut bilder på insta och facebook det får räcka ❤️


(null)

Denna fina posters ha faster köpt till sin gosse, så nu hänger den i hans rum. 

(null)

(null)

(null)

Jag är så glad för mina blommor på balkongen, köpte denna blomsterhyllan på jemman för 100kr blev jätte bra på balkongen. 

Nu måste jag in i duschen för sedan ska jag cykla ut till lerberget, dags för faster mys. ❤️

Emma Andersson

Välkommen till min blogg!

RSS 2.0