Mysig lördag med älskling

Klockan ringde 04.30 i går morse lördag, vi hade planerat in en tripp till Ullared jag och min älskling tillsammans, wow så mysigt ! 
Hur kan allting vara så lätt med Richard ? 
Hur kan allting bara flyta på alltid ? 
Hur mycket kan man älska en människa ? 
Alltså wow jag har fått gå en sådan låååång väg för att komma hit där jag är i dag, varje steg jag tagit innan har varit värd all väntan tills jag träffa just HAN min fina Richard. 
Aldrig en tråkig stund med dig, alltid glada miner, så mycket kärlek, så mycket glädje, 
jag är som sagt så lycklig, vi kommer klara vad som helst så länge vi har varandra.

I alla fall vi var uppe på Ullared kl 07.00 när de öppna, så vi kunde gå in direkt, så skönt, älsklingen gick och titta själv, jag körde vagnen, sedan kom han och gick igen, skrämde mig i bland och några ggr skulle han göra det, men jag har ögon i nacken haha. 

(null)

(null)

Så klart blev det en toa selfie 🙊🐵🙈

Vi lämnade det gula varuhuset vid 11.15 ungefär och riktade bilen hemåt till Richard för att packa in sakerna, för att sedan packa om bilen för att bege oss hem till mig i Höganäs för att packa upp och sedan bege oss ner till Höganäs, där var en så kallad matfest med god mat, artister som sjöng, så mkt wow det var trevligt. 

(null)

Dagens middag för oss blev härifrån, wow så gott, så mycket mat, jag orkade så klart inte men vilken tur älskling var med då haha 😂

(null)

Vad jag älskar oss, perfect match 💗💗💗

På kvällen agerade vi taxi till mina svärföräldrar, de skulle se på konsert på Sofiero i Helsingborg under tiden de var där så körde vi hem till Richards mormor och morfar så mysigt där, blev fika och massa prat. 
När vi varit där körde vi en runda innan mina svärföräldrar skulle hem igen. 

(null)

Utanför Sofiero fanns denna fina puss hållplats, så fint 😊😊😊😊

(null)

I dag söndag så har jag spenderat dagen tillsammmans med älskling nere på kvick,
vi och resten av Höganäs shiiiiit med folk, helt otroligt galet mycket folk, älskling kom ner efter sitt jobb, låg där fram till 16.00 sedan handla vi på city, hem hoppa in i duschen så skönt att bara vara hemma sen, mysa, prata, massa planering och sådant. 🥰🥰🥰

Älskling sover nu 22.36 och jag ska också sova nu ❤️❤️❤️Godnatt och sov gott ❤️❤️❤️

Emma Andersson

Välkommen till min blogg!

RSS 2.0