Svar på frågor : )

Hej. Det var hemskt att läsa hur det blivit för er. Hoppas du och Brooklyns pappa kan enas om att du får träffa din son. Han har ju inget med detta att göra. Förlorar han sin mormor och morfar och morbror nu? Hur ställer sig din mormor Emma till allt? Vad jag förstått så har du alltid ställt upp på Rasmus. Var finns han nu?


SVARJag och Brooklyns pappa kommer inte överens, det svaras aldrig på sms eller om man ringer, han svarar helt enkelt inte om det ej gynnar honom själv tyvärr och så har det alltid varit sedan vi skildes. 
Jag har inte träffat Brooklyn på snart 1 månad, han svarar inte på sms,
på messenger eller när jag ringer, så jag har förlorat honom, nu har jag försökt nå fram till honom hela denna veckan i med höstlov men det går bara inte, jag får helt enkelt inga svar på mina frågor. 

Brooklyn träffar sin mormor, morfar och morbror ändå, det kommer inte ändra sig på något sätt, fast jag och Brooklyns pappa varit skilda så har ändå han varit hemma hos mina föräldrar ändå så det är han fortfarande. 
Brooklyn älskar sin mormor och morfar då han varit där mycket alltid, så det är klart de ska fortsätta ha kontakt med varandra. 

Min mormor tycker detta är jobbigt, tyvärr så kommer hon i kläm, kommer i mitten av allt detta skitet som hänt / händer, men jag har kontakt med henne ändå,
det är jag så otroligt glad över ❤

Jag har alltid ställt upp för Rasmus, men nu finns han inte längre, och jag klarar mig,
jag saknar inte honom faktiskt, snarare är det skönt att slippa allting som varit innan alltid, skönt att slippa vara en del av deras problem och må dåligt av det eller gå runt med konstant oro i kroppen. 

 
 
 
 

Emma Andersson

Välkommen till min blogg!

RSS 2.0