Fredag :)

I går träffade jag ju erika... vi skulle gå i stan och mysa lite och kolla affärer, men halvvägs in till stan så kom erika på om vi inte skulle åka över till danmark, så det gjorde vi :)
Mega mysig ide gumman, det blev kläder o kläder till BROOKLYN som vanligt då hihi ;) Men inga mera kläder denna månaden, men man vet aldrig :)
Ohhh i dag släppte de vårens kollektion på meandi och WOW vilka kläder... vill ha massa till Brooklyn ,men då får jag ha större plånbok haha :)
Min man vill nog inte jag ska ha ett eget bankkort snart hahahahahah :)
FARLIGT :)

I dag har jag jobbat några timmar följde med en dam till sjukhuset :) Gick jätte bra... men gud vad jobbigt att gå in på sjukhuset igen, trodde jag skulle ramla omkull, fick låtsas jag var kissnödig för att gå in på toaletten och där kom tårarna, min älskade farbror, fattar du hur saknad du är ??
Varje tanke i mitt huvud är tillägnad åt dej, det hoppas jag du vet. Din döds annons var inne i tidningen i dag, den var så fin från mig o rasmus och den andra osså, jag kan inte fatta du är borta... fan Bosse... kom tillbaka till oss... jag väntar på ditt samtal om du visste!!

                                  



Eftermiddags + kvällen spenderade vi hemma hos mina föräldrar som vanligt, brukar vara standard på fredagarna :)
Alltid mysigt att träffa de nu under dessa tiderna, jag älskar i och för sig att vara hemma hos mina föräldrar alltid, hihi, inte bara i dessa tiderna, ni är så underbara :) jag älskar min mamma o far så mycket och min bror massa :)

                                 Börjat att blåsa bubblor numera...



  Charmtrollet :)             Gick nästan :)


 Vart är Brooklyn ??      Ingen Brooklyn ??


   Tittut här är jag :)     Kolla in minen ;)


Nu blir det hämta tvätten o mysa med min man :)

Emma Andersson

Välkommen till min blogg!

RSS 2.0